LabelPro is onderdeel van Atlantic Benelux bv, welke al ruim 35 jaar actief is binnen de grafische markt. Voor zowel bestaande als beginnende etikettendrukkerijen, dan wel eindgebruikers bieden wij diverse eenvoudige betaalbare machines voor het zelf printen en bewerken van uw etiketten.
Juist door onze ervaring bij drukkerijen zijn wij goed in het vinden van speciale oplossingen. Dus heeft u iets bijzonders, neem dan zeker even contact met ons op.

Hierdoor bent u in staat om uw voorraden te beperken en alleen dat te maken wat u op dat moment nodig hebt. Zeker voor de eindgebruiker welke slechts kleine oplagen tot 1500 labels gebruikt kan het enorm schelen om zelf etiketten te printen. Maar ook oplages van 10.000 -15.000 zijn geen probleem. Hebt u veel thermische printers en veel verschillende formaten labels? Kijk dan eens naar de oplossingen die wij hebben voor nabewerking. (link to overige etiketten productiesystemen)

Verder zijn wij, met een select aantal, Authorised Dealer of Afinia Label, dit door onze jaren lange ervaring en service met de diverse printers en systemen.

Naast de systemen voor het printen en produceren van etiketten, produceren wij ook zelf in huis de inktjet gecoate etiketten.
Hierdoor kunnen we ingeval van nood zeer snel schakelen zodat u niet stil komt te staan.

Tenslotte hebben we nog diverse systemen voor het aanbrengen van de etiketten op rond en vlakke producten en zelfs op pouches (stazakken)

Indien u naar aanleiding van de website vragen hebt, samples of een demo wenst, neem dan contact (link to inquiry form) met ons op.